Opdag Pico: Smykker og Tilbehør med Stil og Kvalitet

Opdag Pico: Smykker og Tilbehør med Stil og Kvalitet

Pico, et dansk smykke- og accessoriesbrand grundlagt af Anne-Marie Pico i 2004, byder dig velkommen til en verden af stil og kvalitet. Med fire egne butikker og forhandlere både nationalt og internationalt er Pico dedikeret til at tilbyde et alsidigt udvalg af produkter, der forener personlig stil og uovertruffen kvalitet.

Visionen: Skabt til Udtryk
Hos Pico tror man på, at smykker og håraccessories er den perfekte måde at udtrykke sin personlige stil på. Visionen er at skabe et "walk-in-closet" af smykker, der spænder fra tidsløse klassikere til trendy produkter, der passer til enhver stemning og sæson. Produkter, der er både overkommelige og af høj kvalitet.

Alle smykker og accessories er designet af Anne-Marie selv og håndlavet på vores værksted eller globalt.

Materialer: Kvalitet fra Hånd til Hånd
For at sikre den bedste kvalitet til rimelige priser vælges materialerne omhyggeligt. Der bruges primært forgyldt messing og sterlingsølv. Messing, en legering af kobber og zink, og sterling sølv 925, garanterer holdbarhed og æstetik.

Rent guld, 24 karat, anvendes til forgyldning, og fint sølv bruges ved sølvplettering. Produkterne er fri for nikkel for at sikre, at de er allergivenlige.

Pleje: Tag Vare på Dit Smykkeunivers
Selvom smykkerne er designet til at stå tidens prøve, er det vigtigt at behandle dem med omhu. Undgå direkte sollys og fugtige steder. Hold smykkerne væk fra vand og kemikalier for at bevare deres skønhed. Undlad at sove eller dyrke motion med smykkerne.

Køb Pico Copenhagen her