Klassisk Fransk Mode: Introduktion til Armor Lux

Klassisk Fransk Mode: Introduktion til Armor Lux

 

Når det kommer til klassisk mode, er der ét navn, der skiller sig ud - Armor Lux. Lad os sammen udforske rødderne af dette tidløse brand og opdage, hvorfor det er blevet et symbol på kvalitet og enkelhed.

En Start fra Schweiz til Finistère
Alt begyndte med Walter Hubacher, en schweizisk ingeniør med et flair for mode. Trods udfordringerne under krigen grundlagde han "Bonneterie d'Armor" i 1938. Efter krigens afslutning tog virksomheden en ny retning og udviklede sig til også at omfatte ready-to-wear kollektioner. Dette markerede starten på Armor-Lux, hvor havet og lys symboliseres i navnet.

1980'erne - En Tid med Vækst
I starten af 1980'erne voksede Armor-Lux til et hold på 600 dedikerede mennesker. De udvidede deres sortiment og klædte hele familien på i behageligt tøj lavet af naturlige materialer som uld og bomuld. De introducerede også ikoniske stykker som Kabig-frakken og Breton-stribet top.

1990'erne - Ny Energi og Nye Hænder
I starten af 90'erne tog to barndomsvenner, Jean-Guy Le Floch og Michel Guéguen, styringen og gav virksomheden et nyt pust. De udviklede brandet og butiksnetværket og bevarede samtidig den lokale ekspertise i Quimper.

Ekspertise i Design, Strikning, Farvning, Konstruktion og Kvalitet
Armor Lux er mere end bare tøj; det er et kunstværk af ekspertise. Hvert design, hver strikning og hver farve er omhyggeligt udvalgt og skabt med mere end 80 års erfaring. Fra bomuldstråde til færdige stykker går hvert skridt gennem kyndige hænder og hengivenhed.

Opdag Armor lux her