FORTROLIGHEDSPOLITIK

Velkommen til ES webshop.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du bruger vores hjemmeside til at handle: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver kun personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere produkterne til dig. ES indsamler og behandler personoplysninger i henhold til den eksisterende lov om indsamling af personoplysninger.

ES prioriterer databeskyttelse og tillid. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Derfor indsamler og bruger vi oplysninger, når du handler i vores webshop, herunder ekspedering af din bestilling og registrering af dine foretrukne funktioner mv., samt udsendelse af markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke.

Endelig kan dine oplysninger bruges til at efterforske mistanke om bedrageri. De indsamlede personoplysninger er navn, telefonnummer, e-mailadresse, postadresse og oplysninger om dit køb. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi ikke kreditkort- eller andre betalingsoplysninger.

Vi gemmer din e-mailadresse til bl.a. sende dig en ordrebekræftelse samt give dig besked, når din ordre er afsendt. Dit navn og adresse vil fremgå af en etiket på din pakke med din ordre. Oplysningerne er registreret hos ES og opbevares i en periode på fem år. Herefter slettes oplysningerne. Vi samarbejder med forskellige virksomheder, som behandler og arkiverer data. Disse virksomheder behandler data udelukkende på vores vegne og må ikke bruge persondata til deres egne formål. Vi samarbejder udelukkende med databehandlere inden for EU eller inden for lande, der yder samme beskyttelsesniveau.

Du har ret til at få adgang til oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er forkerte, har du ret til at få oplysningerne berigtiget. I nogle tilfælde bliver vi nødt til at slette dine data, hvis du anmoder om det. Det kan for eksempel være, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige til det formål, vi oprindeligt havde brug for dem til. Kontakt os venligst, hvis du føler, at dine personoplysninger ikke behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Henvendelse herom skal sendes til ES via mail: webshop@es-es.dk.

ES behandler personoplysninger til markedsføringsformål i henhold til gældende love, herunder kravet om indhentning af dit samtykke inden udsendelse af elektronisk markedsføringsmateriale. Kunde- og ordredata er beskyttet af kryptering under transmission og efterfølgende lagring.

ES bruger Secure Socket Layers (SSL), den industrielle standard til at overføre information til at behandle din ordre. Du har ret til efter anmodning at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og dispensere fra en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

ES gemmer persondata og relevante købsdata i fem år i henhold til bogføringsloven. Ønsker du mere information eller ønsker at ændre dine persondata, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på vores adresse:

ES
Istedgade 110
1650 København V
eller kontakt os på telefon +26285959 eller e-mail: webshop@es-es.dk

GDPR – (General Data Protection Regulation) Hvilke data har vi om dig? De data, vi indsamler om dig, er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, som forbrugerne selv har oplyst ved afgivelse af en ordre i vores webshop eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

Hvad er formålet med dataene? Indsamling af disse data er nødvendig for at kunne sende din ordre eller nyhedsbrev til dig. De data, vi indsamler fra ES-webshoppen, kommer udelukkende fra de oplysninger, du har valgt at give os, når du bestiller online.

Kan jeg få adgang til mine personlige data? Du kan altid få information om dine personoplysninger i henhold til "Ret til indsigt for den registrerede" (GDPR). Hvis du ønsker at udøve din ret, skal du kontakte os ved at sende en e-mail til: webshop@es-es.dk Vi vil bestræbe os på at besvare din anmodning inden for 4 uger maksimalt – 3 måneder. Bemærk venligst: Den registreredes ret til indsigt er gældende i de fleste tilfælde, men der findes undtagelser i særlige tilfælde. Hvis du mener, at du ikke modtager de oplysninger, du har ret til, kan du udøve din ret til indsigt ved at klage til Datatilsynet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.