Cashmere Drømme: Bagom Wuth Copenhagen

Cashmere Drømme: Bagom Wuth Copenhagen

Starten på en Rejse
I 2014 introducerede Birgitte Wuth det danske cashmere-brand, Wuth Copenhagen. Hendes vision var simpel: tilbyde premium cashmere-designs og samle hele cashmere-oplevelsen under ét tag.

Siden grundlæggelsen har Wuth Copenhagen arbejdet hårdt på at levere luksuriøst cashmere til moderne og kvalitetsbevidste kvinder og mænd. I 2021 udvidede de deres kollektion med uld og silke for at tilføre lidt ekstra luksus til hverdagen.

Lidenskaben for Cashmere
Holdet brænder for cashmere og ønsker at dele den kærlighed med andre. De stræber efter at skabe den bedste cashmere-oplevelse og gør deres bedste for at designe bæredygtigt og innovativt. Målet er at skabe kollektioner, der bliver en del af dit liv og elsket i mange år.

Mål om Forbedring
Wuth Copenhagen arbejder konstant på at forfine deres forretning og udvikle brandoplevelsen. Drømmen er at blive det mest foretrukne cashmere-brand og er i dag tilgængelige hos forhandlere i Europa. Hver dag stræber de efter at give dig den bedst mulige cashmere-oplevelse og levere tidløse designs, der holder.

Designerens Vision
Birgitte Wuth, uddannet på ESMOD i Paris, står bag alle kollektioner. Hendes idé er simpel: Skab unikke styles, der passer til enhver lejlighed. Designs, der er klassiske og enkle, perfekte til jobbet, afslapning derhjemme eller en tur i byen.

Opdag Wuth Copenhagen her