Soeur: Tidløs Fransk Elegance

Soeur: Tidløs Fransk Elegance

Soeur er et fransk tøjmærke, der bærer på en vision om tidløst tøj skabt til at vare i mange sæsoner fremover. Bag Soeur står søstrene Domitille og Angélique Brion, der i fællesskab har skabt en kollektion af tøj, der er både feminint og klassisk.

Kvindelighed med Lethed og Autenticitet
Soeur emmer af autenticitet og enkelhed i form af tøj, der kan bæres med smag og lethed, uanset hvor du befinder dig. Dette er kernen i Soeur, et fransk prêt-à-porter-mærke, der blev grundlagt i 2008 af de to søstre, Domitille og Angélique Brion. Som et komplementært duo drives de af ønsket om at klæde kvinder i alle aldre. De lader sig inspirere af minder, rejser og en typisk fransk stil for at skabe delikate, tilgængelige og komfortable kollektioner i tidløse farver.

Slow Fashion og Bæredygtighed
Soeur repræsenterer en vision om slow fashion. Deres kollektion består af veldesignede stykker, der kan bruges igen og igen, mixes og fornyes. Men denne filosofi begrænser sig ikke kun til deres kollektioner. Soeur lægger vægt på at etablere stærke forhold til deres partnere. Nogle har fulgt dem fra starten, og halvdelen har arbejdet sammen med dem i mindst fem år. Disse langsigtede partnerskaber giver dem den økonomiske stabilitet, der er nødvendig for at implementere sociale programmer i deres fabrikker og forbedre deres produktionskæder.

Soeur er mere end blot et tøjmærke. Det er en hyldest til kvindelighed i sin mest autentiske og tidløse form. Oplev elegance, kvalitet og bæredygtighed i hvert stykke tøj fra Soeur, og skab en garderobe, der holder i mange år fremover.