NORDENSTAM: Smykker med Kærlighed, Håndværk og Stil

NORDENSTAM: Smykker med Kærlighed, Håndværk og Stil

Velkommen til Nordenstam - stedet, hvor hvert smykke er lavet med kærlighed, skabt med hænderne og båret med stil. Grundlagt i 2010, er Nordenstam mere end bare et smykkebrand - Det er en historie om kærlighed, inspiration fra Københavns livlige atmosfære og en passion for godt håndværk.

Det Enkle og Ærlige Design
Nordenstam's smykker er ikke kun smykker; de er udtryk for enkelhed, ærlighed og raffinement. Inspireret af det skandinaviske lys, byens arkitektur og kraften i naturen skaber vi tidløse designs, der passer til alle aldre og personligheder.

Bæredygtighed og Genbrug
Nordenstam tager ansvar for deres materialer og produktion. Deres bæredygtighedsindsats inkluderer genbrug af gammelt guld og sølv, og de opfordrer dig til at give nyt liv til dine gamle smykker. Nordenstam's Nature Rings, lavet af genbrugt guld, er unikke kunstværker, der bærer historien om bæredygtighed.

NORDENSTAM x CALMLISH: Zero Waste Samarbejde
Nordenstam's samarbejde med Calmlish er baseret på zero waste-principper. De genbruger semi-ædelstenkrystaller fra ødelagte gua sha og andre skønhedsredskaber for at skabe deres unikke Glow-kollektion. Hver smykke er håndlavet og bærer historien om bæredygtighed.

Opdag Nordenstam her