Harris Wharf London: Jakker med historie og stil

Harris Wharf London: Jakker med historie og stil

Harris Wharf London, en familiedrevet virksomhed med dybe italienske rødder, har specialiseret sig i forarbejdningen af uld til jakker. Denne proces indebærer kogning og presning af ulden, hvilket resulterer i lette, men samtidig varme jakker. Hver jakke, som vi hos Es har udvalgt, er nøje designet med særlig opmærksomhed på detaljer og farver, der afspejler æstetisk skønhed.

Historien Bag Harris Wharf
Harris Wharf har sin base ved den betagende Regent's Canal i Angel, London. Dette område grænser op til Crystal Wharf, en moderne boligkompleks, og Diespeker Wharf, en gammel bygning, der oprindeligt blev brugt som trægård. Dette er, hvor historien om Harris Wharf London begyndte, og det sted, der indeholder virksomhedens sjæl.

I 2007 flyttede søskendeparret Giulia og Aldo Acchiardi til London, hvor de fandt inspiration til deres tøjkollektion, Harris Wharf London, som blev lanceret i 2010. Med deres families historie inden for tekstilhåndværk og innovation har brandet støt vokset sig til at blive en moderne klassiker. Fokus på høj kvalitet i stoffer og tidløse snit, aldrig på bekostning af tilgængelighed, gør Harris Wharf London til et luksusmærke i forklædning.

Bæredygtighed og Tidløs Design
Harris Wharf Londons kollektion med fokus på jersey er minimalistisk og enkel. Den indeholder uforede og råskårne overtøj i en ubesværet fortolkning af traditionelle snit og former. Målet er at skabe en stil, der varer i mange år takket være stoffets holdbarhed, transsæsonale egenskaber og tidløst design.

Brandets bæredygtighedsproces begynder med omhyggelig udvælgelse af førsteklasses materialer, der opfylder deres forventninger til bæredygtige karakteristika som sporbarhed og anvendelse af naturlige stoffer, der er AZO- og reach-kompatible samt muligheden for genanvendelse. For at reducere miljøpåvirkningen bruger Harris Wharf London et digitalt skæresystem, der muliggør maksimal effektivitet i stofforbruget og reducerer stofspild. Harris Wharf London producerer kun på bestilling, hvilket betyder, at der er minimalt overskydende lager. Eventuelle restvare sendes derefter til en specialiseret sammenslutning for at blive genanvendt til nyt garn. 

Opdag Harris Wharf London her