Forte Forte: En Historie om Slow Fashion

Forte Forte: En Historie om Slow Fashion

Forte Forte, det italienske tøjmærke, forstår at levere tidløst design i høj kvalitet. Deres særlige visuelle identitet kombinerer abstrakte mønstre, smukke farver, eksklusive stoffer og skarpe snit for at skabe tøj, der nærmest er som små kunstværker. Mærket har sat sig for at bringe følelser og sansninger i centrum af mode, og det hele begyndte med to søskende: Giada og Paolo Forte.

Historien Bag Forte Forte
Forte Forte startede beskedent med en samling af håndlavede T-shirts. Brødrene Forte kommer fra Veneto, en region i Italien kendt for sin fremragende produktion og "Made in Italy"-tradition. De har en dyb forståelse for både håndværk og industrielt arbejde, takket være deres opvækst i en familie, der beskæftigede sig med strikvarer.

Efter at have arbejdet hver for sig besluttede Giada og Paolo at forene deres kræfter og skabe Forte Forte. Giada er ansvarlig for design, Paolo har den forretningsmæssige sans, og Robert Vattilana, kunstnerisk direktør og Giadas livspartner, er den tredje vigtige skikkelse i virksomheden.

En Rejse af Langsomhed og Stil
Forte Forte har aktivt valgt at vokse organisk og i et langsommere tempo. Langsomhed er noget, de er stolte af. Mærket går efter at skabe tøj uden udløbsdato, som er en del af en konstant udvikling. Det gælder også for deres forretningsmodel, hvor kvalitet og værdi er i centrum, og produktionen er omhyggeligt kontrolleret. De åbner butikker en ad gangen, kun når det føles rigtigt.

Skabning af Emotionelle Rum
Forte Forte har skabt butikker i Milano og Paris, der afspejler de samme karakteristika som deres kollektioner. De er rum fyldt med følelser og minder, skabt af Robert Vattilana. Disse steder er varme og imødekommende og formår at skabe en tæt forbindelse mellem rummet og personen.

Mærkets Identitet og Værdier
Forte Forte har fortsat sin forankring i Veneto, hvor familiens bånd til området er essentielle for at forme mærket. Virksomhedens hovedsæde er nu i en kompleks industribygning, hvor effektivitet og hjemlig atmosfære trives side om side. Mærket værdsætter velvære, både i menneskelige relationer, rum og tøj.

Kollektionen er vokset og tilbyder smukke materialer og farver med rene og tidløse snit. Små uregelmæssigheder fremhæver ægthed og menneskelighed.

Opdag Forte Forte her