Escentric Molecules: Duften af Fremtiden

Escentric Molecules: Duften af Fremtiden

Escentric Molecules er ikke en almindelig parfume. Dette banebrydende brand er skabt med rene aromamolekyler, og duften træder først frem, når den kommer i kontakt med varm hud. Escentric Molecules består af to hovedlinjer: Escentric og Molecule. Den markante forskel mellem dem er koncentrationen af aromamolekyler.

Iso E Super - Skaberen af Enestående Dufte
Grundstenen i Escentric Molecules er Iso E Super, et aromamolekyle skabt i et laboratorium i 1973. Inden lanceringen af Escentric Molecules var dette molekyle relativt ukendt uden for parfumeverdenen, men det eksisterede i lave koncentrationer i baggrunden af mange velkendte dufte, både til mænd og kvinder. Parfumører værdsætter Iso E Super for dens bløde og indhyllende virkning på duftkompositioner.

Geza Schoen: En Dristig Parfumeskaber
Geza Schoen, hjernen bag Escentric Molecules, blev inspireret, da han først oplevede Iso E Super i isolation. Han indså, at dette molekyle var nøglen til hans yndlingsdufte. Schoen begyndte at eksperimentere og skabte dufte med hidtil usete mængder Iso E Super. En skelsættende aften besluttede han og en ven at sprøjte sig selv med kun Iso E Super - og resultatet var øjeblikkeligt. En kvinde på baren blev draget af deres duft og afslørede, at hendes yndlingsparfumer også indeholdt store mængder Iso E Super.

Escentric og Molecule: Duften af Fremtiden
Schoens dristige idé var at skabe to duftlinjer som en hyldest til dette gådefulde molekyle. Escentric-linjen indeholder en hidtil uset koncentration på hele 65% Iso E Super, mens resten af formlen indeholder ingredienser, der fremhæver duftens lavmælte karakter. Molecule-linjen går endnu længere og indeholder udelukkende Iso E Super.

Escentric Molecules blev en sensation fra lanceringen i 2006 og har sidenhen udvidet serien med flere parfumer, der udforsker sjældne aroma-molekyler med strålende og karakteristiske kvaliteter. Escentric Molecules udfordrer normen og appellerer til dem, der søger noget ekstraordinært inden for dufte. Velkommen til duftens revolution med Escentric Molecules.

Opdag Escentric Molecules her