HANDELSBETINGELSER

VILKÅR OG BETINGELSER

Es Webshop
Arkonagade 17 Kld
1726 København V

Tel: 28265959

 

Cvr: 30455975

 

Velkommen til ES webshop/hjemmeside. Hos ES gør vi alt hvad vi kan for at videregive korrekt information om produkterne. Hvis vi ikke kan opfylde din ordre, vil du høre fra os hurtigst muligt. 

Sådan handler du hos ES:

  1. Gennemse vores udvalg, og vælg de varer, du er vild med. Marker den rigtige farve og størrelse, og klik på 'Tilføj til kurv' for at tilføje den til din online indkøbskurv.
  1. Udfyld dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forsendelsesmetode.
  1. Accepter vores generelle indkøbsbetingelser ved at afkrydse feltet "Vilkår og betingelser"
  1. Klik på 'Fortsæt til køb' for at aktivere betalingsvinduet.
  1. Udfyld dine betalingsoplysninger. Tjek, at alle dine oplysninger er korrekte, og gennemfør dit køb.

Efter dit køb er gennemført, modtager du straks en ordrebekræftelse, samt en separat e-mail med din faktura og trackingnummer, når ordren er afsendt.

Når du har afgivet din ordre og modtaget e-mailen med din faktura og forsendelsesoplysninger, er det desværre ikke muligt for os at foretage ændringer i din ordre. Den er automatisk sendt til vores lager.

Priser på hjemmesiden

Priserne vist på hjemmesiden er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.es-es.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget dit køb. Ønsker du at returnere din ordre, send en mail til

E-mail: webshop@es-es.dk
Telefon: +28265959

I din besked skal du gøre det klart, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores modelfortrydelsesformular og returnere den til os. Fortrydelsesformularen kan kopieres/indsættes direkte fra denne side til en e-mail:

Modelfortrydelsesformular

Til

Jeg meddeler hermed, at jeg ønsker at fortryde min ordre for følgende varer:

Bestilt den (indsæt dato)/modtaget den (indsæt dato),

Navn på kunde

Kundeadresse

Dato

Tilbagetrækning af en del af en ordre

Køber du mere end én vare på vores webshop, kan du trække en eller flere varer tilbage, selvom de er købt og sendt som én ordre.

Bemærk venligst, at du ikke får refunderet leveringsomkostningerne, hvis du trækker en del af en ordre tilbage.

Vend tilbage

Du skal sende din ordre retur til os hurtigst muligt og betale de direkte og samlede omkostninger ved at returnere produktet/produkterne. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet/produkterne er pakket forsvarligt ind, for effektivt at undgå skader, mens de er under transport. Det fulde ansvar for produktet er dit, indtil produktet er blevet sikkert leveret til os på den anførte returadresse.

Returvarer skal sendes til følgende adresse:

ES
Arkonagade 17 Kld
1726 København V

Se mere under Returnering og ombytning.

Produktets stand, når du returnerer det

Du er kun ansvarlig for en eventuel forringet værdi af varerne som følge af håndteringen af ​​varerne, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Med andre ord: du kan teste produktet på samme måde, som du ville teste det i en fysisk butik.

Hvis produktet er blevet testet yderligere, skal vi betragte det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af kontrakten kun kan få enten en del af eller intet af prisen refunderet afhængigt af den kommercielle værdi af produkt.

For at modtage den fulde pris skal du derfor opføre dig, som du ville gøre i en fysisk butik. Du kan teste produktet, men du kan ikke begynde at bruge produktet, da sidstnævnte vil påvirke udfaldet af en potentiel refusion.