• es-es

I ”es” kommer DU først. Vi ved, at din tid er dyrebar, så derfor har vi i ”es” gjort det nemt for dig. Vi har nøje udvalgt alle de bedste tøjmærker og økologiske hudplejeprodukter til dig.

I ”es” handler det om slowfashion, kvalitet og ærlighed. Slowfashion og kvalitet fordi vi mener, at din garderobe skal kunne holde mere end én sæson. Det du shopper i ”es” går ikke af mode, men bliver kun smukkere af at blive brugt.

 

For os handler det ikke om, at få solgt en masse varer, men om at få dig klædt rigtigt på. Derfor er ærlighed en af vores værdier.

 

I ”es” har vi valgt mærker, som kan tilgodese enhver økonomi. Vores franske mærke Marie Sixtine designer skønne kjoler, danske Yvonne Koné formgiver de fineste stilletter, italienske Forte_Forte udarbejder de smukkeste print og svenske Hope designer bukser, som du aldrig bliver træt af.

Alle vores mærker er bragt til Istedgade, da de alle sammen har en fantastisk historie og en lang fremtid.

 

I ”es” slog vi første gang dørene op i 2006. Det har været en fantastisk rejse, og vi håber, at du vil være med til at gøre oplevelsen endnu smukkere.

 

I ”es” fører vi mærker som Amazing space, Rudolph Care, Karmameju, Inwear, Baum und Pferdgarten, The Last Conspiracy, American Vintage, Maria Black, Trine Tuxen og mange flere.

 

Vi giver dig slowfashion, ærlighed og kvalitet.